Skip links

NIEUW   Lokale pakketbezorging

Onze bezorgdienst
Jouw WinkelwebshopGroothandelBedrijf

Introducing: DAILY DELIVERY, onze Same Day Delivery bezorgdienst voor lokale winkels, webshops en bedrijven in Den Haag & omgeving.

Wil je bestellingen vanuit jouw eigen winkel of webshop lokaal laten bezorgen door DAILY2YOU? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jouw pakketten of brievenbuspakjes in de middag of in de avond bij jouw klanten geleverd worden.

Op dit moment bieden wij DAILY DELIVERY alleen aan bedrijven, winkels en webshops in Den Haag, Rijswijk & Voorburg.

Staat jouw stad of gemeente hier niet tussen? Meld jouw bedrijfslocatie aan we proberen zo snel mogelijk in jouw gemeente actief te zijn! Dan zijn we er sneller dan je denkt 😉

Vandaag besteld

Vandaag opgehaald

Vandaag bezorgd

Breng een glimlach op het gezicht van jouw klanten met dezelfde dag bezorging. Maak gebruik van DAILY DELIVERY en integreer onze Same Day Delivery bezorgservice in jouw winkel of webshop.

Vrijwel alle type bedrijven komen in aanmerking voor onze bezorgdienst en we bieden zowel avondleveringen als middagleveringen aan.

Focus jij je op jouw bedrijf, dan regelen wij jouw pakketbezorgingen.

Hoe kan ik beginnen?

Stap 1

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Ben je al partner? Neem dan even contact met ons op.

1

Stap 2

Integreren

Wij nemen jouw aanvraag door en bespreken samen met jou de mogelijkheden.

2

Stap 3

Starten

Na goedkeuring kan je in principe direct starten met het aanbieden van Lokale Same Day Delivery!

3

De voordelen van DAILY Delivery

Snel & Betrouwbaar

Onze Same Day Delivery is snel en betrouwbaar. Jouw klanten kunnen vertrouwen op tijdige leveringen, elke keer weer.

Lokale
Expertise

We kennen de lokale markt als geen ander. Onze bezorgers kennen de straten en weten hoe ze de snelste routes moeten nemen.

Flexibele
Opties

We bieden flexibele bezorgopties die aansluiten bij jouw behoeften. Of het nu gaat om B2B of B2C, we passen ons aan jouw businessmodel aan.

Duurzame
bezorging

Onze hub is in jouw regio, dus wij houden jouw pakketje in de buurt. Hiermee houden we al onze ritten ook zo kort mogelijk.

Same Day bezorging voor elk type bedrijf, winkel of webshop

DAILY DELIVERY is er voor elk soort bedrijf. Wij denken dan ook graag met je mee nadat je je hebt aangemeld voor een kennismakingsgesprek.

daily delivery specs

SAME DAY DELIVERY

Avondlevering

Geef jouw klanten de optie om tot 14:00 te bestellen voor Dezelfde Dag Bezorging. Wij halen de pakketten bij jou op en bezorgen het in de avond tussen 17:30 en 22:00 bij jouw klant.

Bestellingen doorgeven

Voor 14:00 geef je jouw bestellingen door in onze partner portaal MYSHOP

Gereed voor pickup

Tussen 14:00 en 17:00 halen wij de pakketten bij jou op. Zorg dat de pakketten gereed staan voor pickup.

Avondlevering

Tussen 17:30 en 22:00 leveren wij jouw pakketten of brievenbuspakjes af bij jouw klant.

B2B Same Day Delivery

MIDDAGlevering

Wil je in de middag leveren aan jouw zakelijke klanten?* Geef ze dan de optie om tot 10:00 uur in de ochtend nog te bestellen, wij zorgen dat ze dan hun bestelling tussen 12:00 en 14:00 ontvangen!

Bestellingen doorgeven

Voor 10:00 geef je jouw bestellingen door in onze partner portaal MYSHOP

Gereed voor pickup

Tussen 10:00 en 12:00 halen wij de pakketten bij jou op. Zorg dat de pakketten gereed staan voor pickup.

Middaglevering

Tussen 12:00 en 14:00 leveren wij jouw pakketten of brievenbuspakjes af bij jouw zakelijke klant.

*Voor de middagleveringen gelden andere voorwaarden. Vul het aanmeldformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je lokaal bezorgen maar heb je een oplossing op maat nodig?

Tarief Daily delivery

€ 3,95

/ Tarief per pakket*

Vast tarief per pakket

Of je nu een pakket, brievenbuspakje of een tas meegeeft aan ons, wij rekenen een vast tarief van €3,95 per pakket.

GEEN Pickupkosten

Wij komen de bestelling bij jou ophalen, dus je hoeft het niet ergens af te geven. Zorg er alleen voor dat de pakketten klaar staan tijdens de pickup periode. Check hier de aanleveringsvoorwaarden.

GEEN Aansluitkosten

Er zijn geen initiële aansluitkosten of verborgen kosten om met ons Same Day Delivery-systeem te beginnen.

GEEN Abonnementskosten

Je betaalt alleen voor de pakketten die we daadwerkelijk bezorgen, zonder verplichte abonnementskosten.

Flexibele Betalingsmogelijkheden

Betaal direct met iDeal of betaal achteraf middels Automatische Incasso**

Geavanceerd Partnerdashboard

Met MYSHOP krijg je toegang tot ons geavanceerde partnerdashboard, waarmee je eenvoudig jouw voorraad kunt beheren, bestellingen kunt volgen en de status van leveringen kunt bekijken.

Realtime Tracking

Volg jouw pakketten in realtime om altijd op de hoogte te zijn van de leveringsstatus.

KLantenservice

Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen met eventuele vragen.

*Prijs is exclusief BTW
**Bij iDeal worden er transactiekosten van € 0,35 toegevoegd

Bezorggebieden

Bezorging binnen handbereik

Voor DAILY DELIVERY bedienen we momenteel de steden Den Haag, Voorburg, Rijswijk* met onze razendsnelle Same Day Delivery-service. Maar we zijn stap voor stap aan het uitbreiden naar nog meer steden!

We zijn er trots op om deze gemeentes te bedienen en lokale bedrijven te ondersteunen.
Maar we gaan verder dan dat. We hebben grootse plannen en streven ernaar om onze service naar nog meer steden uit te breiden, zodat meer mensen kunnen profiteren van onze efficiënte en duurzame bezorgoplossingen.

Wil je op de hoogte blijven wanneer wij jouw stad bedienen? Meld je dan hieronder aan en vul jouw stad in, dan sturen we je direct een melding zodra we zijn gearriveerd! Hoe meer aanmeldingen we voor je stad krijgen, des te eerder we gaan uitbreiden! Dus deel het met je collega ondernemers in jouw stad.

*Wij halen pakketten op voor zakelijke leveringen in de ochtend op bij bedrijven in Rijswijk, voor B2B leveringen in Den Haag & Voorburg

FAQ - Veel Gestelde Vragen​

Same Day Delivery is een bezorgservice waarmee we pakketten op dezelfde dag bezorgen als ze voor een bepaalde tijd zijn besteld. Bij DailyDelivery bezorgen we jouw pakketten op dezelfde dag, tussen 17:30 en 22:00, in specifieke steden waar we actief zijn.
  • Jouw bedrijf of pickup locatie is in ons verzorgingsgebied
  • Je bent geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
Op dit moment bieden we Same Day Delivery aan in Den Haag, Voorburg & Leidschendam. We zijn echter van plan om ons bezorggebied uit te breiden naar andere steden in de toekomst.
Voor Same Day Delivery rekenen we een vast tarief van €3,95 per pakket. Er zijn geen verborgen kosten, aansluitkosten of abonnementskosten.

Onze maximale afmetingen zijn 80x80x50 cm en het maximale gewicht is 10 kg. Heb je grotere pakketten die je wilt laten bezorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ja, elk pakket dat je via DailyDelivery verzendt, moet voorzien zijn van een QR-code. Deze code wordt verstrekt door ons systeem en is essentieel voor het volgen van jouw pakket tijdens de bezorging. Je krijgt van ons ook uitleg hoe je de QR code moet printen en hoe je deze op jouw pakket, brievenbuspakje of tas moet plakken qua positie.
Je kunt jouw pakketten aanmelden voor bezorging door in te loggen op ons partnerdashboard, waar je alle benodigde informatie kunt invoeren. Zodra de gegevens zijn ingevuld, zorgen wij voor de rest.
Om gebruik te maken van Same Day Delivery moeten jouw bestellingen uiterlijk om 14:00 uur bij ons zijn aangemeld. Op die manier kunnen we jouw pakketten tijdig ophalen en bezorgen op dezelfde dag. Voor middagleveringen dien je jouw bestellingen voor 10:00 aan te melden.
Bestellingen die na 14:00 uur worden aangemeld, worden automatisch doorgeschoven naar de bezorging op de volgende werkdag.
Zeker! We bieden Same Day Delivery aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor jouw zakelijke klanten bieden we namelijk ook middagleveringen aan. Voor zakelijke bezorgingen gelden andere voorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Je kunt je aanmelden voor Same Day Delivery door contact met ons op te nemen via ons aanmeldformulier. We nemen binnen 48 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en je aanmelding te voltooien.
Contact

Klaar om te starten? Let’s talk.